#craftsmanship

Modern Wallachian pub
in the heart of Vinohrady

Welcome in Výčep. We server great Dalešické pivo beer a create unique dishes out of produce we hunt, catch, grow, make in house, or get from our favourite farmers.

Lunch
menu

Best stop of the day

Dinner
menu

Wallachian feast with friends or family

drinks

Made in Czechia or at our bar

wine

The best of Czech and Moravian vineyards

Just like at grandma's house

We make everything in house - our bread, cheeses or salamis. We stomp sauerkraut, make compotes, kombucha and brandies. Is it worth the effort? There´s only one way to find out.

Feast at a big table

Sunday lunch or an evening celebration with the whole family or friends? Our big table will fit everyone.

Get in touch!

+420 720 120 100

opening hours

A date or a party

A quick lunch, romantic dinner or a wild party?
Come as you are. It's all good!

Follow us on Instagram
Share your experience

Svatomartinské husy budou i letos! 🪿🍺❤️

Často se nás ptáte[TM], zda budeme i letos na svatého Martina podávat naše vyhlášené husy. Budeme! 🙌 A těšíme se tak moc, že plánujeme všechny husí dobroty sníst ještě před samotným svatým Martinem - konkrétně od 17h v pátek 8. listopadu a pak celý víkend 9. a 10. listopadu. Volejte ☎️ 720 120 100 a rezervujte si stůl - Svatomartinské hody jsou jednou z hlavních akcí našeho roku. 🎉

A na co se můžete těšit? 👀 Tady je ochutnávka našeho menu: 🤤

Husí kaldoun s pečenou podzimní zeleninou na másle a grilovanými drůbky na ohni, žloutkové nudle, hromada bylin

Husí jatýrka na česneku a majoránce s bramborovým pleckem a nakládanými cibulkami

Husí vinná klobáska pečena na sádle s hořčičnou omáčkou, salát, kvašák, lanýžová majonéza, křupavá cibule, chléb

Konfitované husí stehno s naším šlapaný červeným a bílým zelím se špekovou omáčkou s bylinkami, houskový knedlík, krupicové noky

Valašský tvarohový frgál se švestkovými povidly a mákem, švestkový sorbet se slivovicí, oříškové máslo 

Stavíte se? Volejte ☎️ 720 120 100 a my se budeme moc těšit! ❤️🪿
Už jste dnes obědvali? 👀

Pokud ne, všeho nechte a běžte k nám! Co takhle náš smeš burger 🍔 z mléčného telete se slaninou 🥓 a sýrem Raclette 🧀 v máslové housce? K tomu kečup, salát, okurek, uzená majonéza - značka ideál! 🙌

Tak kdo se staví? 🙋‍♀️🙋‍♂️

— 
🇬🇧 Have you had lunch today? 👀

If not, drop everything and come to see us! How about our smash burger 🍔 of suckling veal with bacon 🥓 and Raclette cheese 🧀in a brioche bun? Served with ketchup, lettuce, pickle and smoked mayo - pure heaven. 😇

Who’s in? 🙋‍♀️🙋‍♂️
Co oslavit den pořádným steakem? 🥩👀

Ten náš grilujeme na ohni, je z plemene černý Angus 🐮, staříme si ho u nás po dobu jednoho měsíce ⏳ a podáváme k němu dietní pečenou morkovou kost 🦴, pepřovou omáčku s koňakem, hranolky a hlávkový salát. No viděli jste už krásnější steak? 😍 Ideální večeře na konec září! 💪

Tak kdo se staví?🙋‍♀️🙋‍♂️

— 

🇬🇧 How about a proper steak? 🥩👀

Our steaks are fire-grilled black Angus 🐮 oyster blade cuts aged in our ager for a month. ⏳ It is served alongside roasted bone marrow 🦴, peppercorn sauce with cognac, fries and lettuce salad. Have you seen a nicer steak? 😍 Ideal late September dinner option! 💪

Can we reserve you a spot?🙋‍♀️🙋‍♂️
Belgický týden ve Výčepu! 🍺❤️🇧🇪

Nástup podzimu oslavujeme belgickým tatarským biftekem z černého Anguse 🐮 s octovými hranolky 🍟 a salátem! 🥬

Tento týden na poledním menu! Stavíte se? 👀

——

🇬🇧 Belgian week in Výčep! 🍺❤️🇧🇪

We’re celebrating the start of autumn with Black Angus 🐮 Belgian steak tartare with salt and vinegar fries 🍟 and lettuce salad. 🥬

This week on our lunch menu! Who’s coming? 👀
Cordon Bleu ve Výčepu! 🚨🚨🚨

Telecí plněné pražskou šunkou 🍖 a Blaťáckým zlatem 🧀 v lanýžové omáčce, k tomu másloové brambory s lanýžem a lanýžovým olejem a letošní kvašák🥬. Jak ten sýr teče!!! 😍 Léto nám pomalu končí, je potřeba se posilnit. 💪

Kdo se staví??? 🙋‍♀️🙋‍♂️

—

Cordon Bleu now on our menu!🚨🚨🚨

Veal filled with Prague ham 🍖 and Blaťácké zlato cheese 🧀 on truffle sauce, served with truffled potatoes and this year’s fermented pickle. 🥒 The runny cheese! 😍Beach body season is over, let’s get eatin’!💪

Who’s coming to get some???🙋‍♀️🙋‍♂️
🚨POZOR POZOR!!!🚨 Máme pro vás špatnou a dobrou zprávu!

Ta špatná? Naše hovězí zabijačka plánovaná na 5.10. je beznadějně vyprodaná. Chjo. 😭

Ta dobrá? Pro velký zájem jsme přidali ještě jeden večer a hovězí zabijačka bude i v pátek 4.10.! 😱 

Když může @leosmares vyprodat O2 Arénu dvakrát, my se taky pokusíme naši Dalešice arénu vyprodat dvakrát! Pojďte nám hop! 🙋‍♂️🙋‍♀️

Takže hovězí zabijačka bude i 4.10. a lístky na ni ještě zbývají, i když některé jsou už pryč. Rychle než to smažou, nebo vyprodají! 🏃🏃‍♀️🏃‍♂️Volejte ☎️ 720 120 100 a my se budeme moc těšit!!! 🤗

—-

🇬🇧🚨We have some bad news… and some good news too.🚨

The bad news: our cow killing feast planned for 5 October is fully booked. Oy vey.😭

The good news? We’ve added another night for Friday, 4 October, and while some tickets for that are gone already, you can still get some! 😱 Just call ☎️ 720 120 100 and get your tickets for a night full of nose-to-tail beef bonanza, live dulcimer band music and a raffle! 🎉

Can’t wait to see you in October! 🤗
Smash burger na poledním menu! 🍔🔥

Což znamená jediné - vrchní ochutnávač burgerů Fíla je znovu povolán do akce! Pomohl si vlastnoručně natočenými Dalešicemi. 🍺 To odhodlání. To soustředění. Ta spokojenost. 🤤

Stavte se na burger! Máme ho vedle jiných dobrot na poledním menu do pátku. 🙌

—

🇬🇧 Our infamous smash burger is back among our weekly lunch specials. 🍔🔥

Which can only mean one thing - our main burger taster Fíla is called back into the trenches. Washed it down with a pint of Dalšice he had poured himself. 🍺 The resolve. The focus. The satisfaction. 🤤

Come get some! Our smash burger - and other delicacies - will be available for lunch this week until Friday. 🙌
Už jste u nás ochutnali rybí prsty kapitána Jirky? 👀

Pstruh duhový 🐟 obalený v kukuřičném, takže bezlepkovém těstíčku 🌽, posypaný prachem ze sušených kvašených okurek, kapar a droždí. To křupnutí!!! 💥 Podáváme s remuládou s kapary a koprem a samozřejmě bez příboru. 🙌 Perfektní předkrm pro konec léta! 😎

Kapitán Jirka volá, pojďte nám hop! 🤗

—

Have you tried Captain Jirka’s fish fingers at Výčep? 👀

Rainbow trout 🐟 in corn 🌽(read „gluten-free“) batter, dusted with dust of dried fermented pickles, capers and yeast. That crunch when you bite into it!!! 💥 Served with remoulade with capers and dill, and of course without cutlery! 🙌 Ideal entrée for the end of the summer. 😎

Captain Jirka says fish fingers ahoy! 🤗
Scroll to Top